Wij zijn Harold en Erna Aalbers en sinds 2008 vormen wij met onze vier eigen kinderen een gezinshuis. Tot juli 2013 hebben we dit in Kampen kunnen doen, en we hebben ons werk voortgezet in Wapenveld op de prachtige locatie van In de Wingerd.

Onze missie:
In ons leven willen wij uitdelen van wat wij van God ontvangen. Wij mogen en kunnen uitdelen vanuit de liefde van Jezus. Die liefde brengt heling in gebroken levens.

Een gezinshuis is een vorm van residentiële opvang. Kinderen die uit huis geplaatst zijn, ontvangen op deze plek 24 uursopvang. Deze kinderen wonen bij ons gezin in. Dat laatste is een voordeel boven bijvoorbeeld een leefgroep, want de kinderen hebben te maken met ons als vaste opvoeders en een zo gewoon mogelijke gezinssituatie. Net als in een gewoon gezin wonen er kinderen van verschillende leeftijden en wordt er naar school gegaan, gesport, muziek gemaakt, bijbaantjes gedaan, op vakantie gegaan, feest gevierd en noem maar op..

Op dit moment wonen er vier gezinshuiskinderen bij ons in het gezinshuis. De leeftijd van de kinderen ligt tussen de zes en zestien jaar wanneer ze bij ons komen wonen. Daarnaast begeleiden wij jongeren in een traject om zelfstandig te worden. Zij wonen in De Rank.

Wij zijn christen. Dat betekent niet dat je ook christelijk moet zijn om bij ons te komen wonen. Ons huis staat open voor iedereen en respect voor elkaar is voor ons de kern.

Klik hier voor meer informatie over gezinshuizen.